Selecteer een pagina

Een van de belangrijkste manieren die bijdragen aan de positie van uw website in zoekmachines is het aantal kwalitatieve links die vanaf andere websites naar uw website verwijzen. Het verkrijgen van kwalitatieve links in een tijdsintensief traject dat ook wel linkbuilden genoemd wordt. BJS Advies kan u dit werk uit handen nemen.

Wij overleggen met u over de zoekwoorden waarop u wilt dat uw website gevonden wordt. Wij bekijken hoe u nu scoort op deze zoekwoorden en beoordelen daarbij eveneens uw directe concurrentie op deze zoekwoorden. Wij analyseren de sterkte van de concurrentie op deze zoekwoorden en bekijken de mogelijkheden om uw website beter te laten presteren dan deze concurrenten.

Vervolgens gaan wij, afhankelijk van de gemaakte afspraken, actief op zoek naar kwalitatieve links. Wij benaderen beheerders van bekende en minder bekende websites die aansluiten bij uw zoekwoorden en vragen hen een link op te nemen naar uw website. Deze strategie wordt ook wel linkbuilden genoemd.

De wijze waarop wij deze links verkrijgen is erg divers. Wij geven de voorkeur aan een strategie waarbij wij kwalitatief goede teksten schrijven die op een site van een partner geplaatst kunnen worden in ruil voor een link.

Resultaten linkbuildenNa enkele maanden zult u de vruchten van deze inspanningen plukken en gestaag uw website zien stijgen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Linkbuilden is een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan het gevonden worden in de zoekmachines.

Linkbuilden is een tijdsintensief traject, maar geeft vrijwel altijd uitstekende resultaten. Het investeren in het verkrijgen van kwalitief goede links loont zich dan ook.